Skip to main content

Un potent Europa torna a la realitat a la FE Grama

• Josep M. Roca

3-0 amb tots els gols a la segona part. Poc queda a dir. El poderós CD Europa golejava una FE Grama que havia aguantat el primer temps; però que a rel del primer gol, escapolat es va enfonsar i va ser víctima d’un equip que vol estar de pas a la Tercera RFEF.

Quatre partits i quatre victòries per l’Europa que ja treu sis punts d’avantatge al quart  classificat amb qui s’enfronta justament diumenge a Tona. L’equip de Gràcia doble els punts del primer equip que no jugaria per l’ascens i tot que això acaba de començar, és molt significatiu.

Per la seva part, la FE Grama va rebre al Nou Cerdenya un bany de realitat. Amb baixes sensibles com Escarrabill o el capità Juan Carlos i el porter Guiseris, el conjunt de Manu Peláez no va tenir cap opció després del descans.

L’oportunitat de Mike Cevallos, a qui el porter gracienc Marc Vito va treure un xut que tothom cantava com a gol, podria haver donar esperances als blaus que vestien de vermell. Però que l’Europa no hagi encaixat encara cap gol aquesta temporada ho diu tot.

Sense encert i desarborat el conjunt colomenc, el 3-0 va ser un resultat que els uns consideraran curtet i els altres excessiu; però es realista amb la capacitat atacant dels locals i l’escassa força defensiva dels visitants.

Diumenge, la Grama rebrà la visita del Girona B en un encontre que serà complicat i que el que el resultat ja comença a ser important per a la classificació.

Derrota sense pal·liatiu del juvenil a Saragossa

Pau Sans, ariet del Zaragoza juvenil va marcar 5 gols a la FE Grama. Ell sol se en va tenir prou per  desarborar als colomencs que van encaixar els tres primers gols en els tres primers xuts de l’atac aragonès amb aquesta presentació poc es podia fer.

Abans del descans i a la segona part el cinquè, tots de Pau Sans, un malson per la defensa de la Grama que haurà de millorar en el futur. El Saragossa és líder en la classificació.

Diumenge, segons el calendaris de la Federació Catalana de Futbol, el juvenil jugarà contra el Constància d’Inca a la mateixa hora que el primer equip (els equips balears han de jugar a migdia).  Es probable que finalment un dels dos encontres canviï d’horari; però  dilluns  al atarda a l’hora de tancar aquesta informació no se sabia quin.