Skip to main content

CBSC i Draft viatgen a casa dels ‘cocos’ de la lliga

  • Toni Salvador

Cap de setmana temut a la Copa Catalunya colomenca. Tant Draft Gramenet com CB Santa Coloma es desplacen al camp d’un dels cridats a ser líders de la competició, tot i que aquesta just acaba de començar i fins i tot algun d’ells ha donat la primera passa en fals, cobrant-se la primera derrota de la temporada.

Desplaçament llarg del Draft Gramenet

En el cas del Draft, les de Toni Sáez realitzen un dels desplaçaments més llarg de la temporada, a Tordera per enfrontar-se contra el filial de l’UNI Girona. Les vermelles van donar el tret de sortida a la competició amb una contundent victòria, malauradament, contra un altre dels equips cridats a ser al més alt de la classificació: el Manresa CBF. Tot i que les colomenques també s’engloben en el selecte grup dels “cocos” de Copa Catalunya, aquestes van cobrar-se una inesperada derrota a casa contra el CEJ L’Hospitalet la jornada anterior, el que les deixa en una posició complicada de cara a aquest dissabte. Per tant, en el cas de perdre obtindrien un negatiu balanç de 0-2, el qual de segur que recordaran al tram final del calendari.

Com a bona notícia, imposar-se contra un dels cridats a liderar pot suposar una injecció de moral que esmenaria qualsevol indici de dubte sembrat la setmana passada. En definitiva, un cara o creu per un Draft que vol enganxar-se l’abans possible al capdavant de Copa Catalunya. El partit es disputarà avui dissabte 1 d’octubre a les 19:30, a Tordera.  

El CB Santa Coloma vol replicar l’inici de l’any passat              

Un dels punts positius de la temporada passada pel CBSC fou el seu inici somiat a la competició, que just abans del Nadal els va col·locar primers del grup 3 de Copa Catalunya. Aquesta temporada, amb un equip més complet, l’equip vol tornar a replicar la gesta, que els doni tranquil·litat per encarar el tram final de la lliga.

Per això, els d’Alberto Torres hauran de superar al CB Ciutat Vella, junt al JAC Sants, El Masnou Basquetbol i Maristes Ademar (a més del propi CB Santa Coloma) els cridats a lluitar aferrissadament per les fases d’ascens a EBA. Els barcelonins van guanyar ajustadament contra la UE Mataró, dels quals van haver de desempallegar-se amb un parcial de 10 a 0 a quatre minuts de finalitzar el matx. Els colomencs, en canvi, van dominar durant els 40 minuts a l’AESE, on als de L’Hospitalet no els va valer ni tan sòls la defensa en zona, la qual acostuma a funcionar als estadis inicials de lliga, quan els equips encara no es troben al 100% de compenetració. El partit en qüestió es jugarà demà diumenge dia 2 a les 12:30h al CEM Parc de la Ciutadella, un horari poc comú en la categoria.