Skip to main content

Avui dilluns es celebra el Ple municipal del mes de setembre

  • Josep M. Roca

Aquesta tarda, a les 18 hores, i en sessió presencial, es celebrarà a la sala de Plens de l’ajuntament la sessió ordinària corresponent al mes de setembre.

Tots els plens municipals es poden seguir en directe a la mateixa sala, mentre hi càpiga públic, o bé a través de les xarxes socials, especialment del lloc web municipal https://ajuntamentinforma.gramenet.cat/video/directes/ que l’emet en directe.

A continuació poden veure l’Ordre del dia previst per a la sessió d’avui.

PUNT 1.- Aprovació, si escau, de l’acta número 7/2022, corresponent a la sessió ordinària del dia 25 de juliol de 2022.   

PUNT 2.- SECRETARIA GENERAL

Donar compte del decret de jubilació del secretari general, senyor Francisco Javier Ezquiaga Terrazas i de la resolució de la Direcció General d’Administració Local de nomenament com a secretària general accidental de la senyora Joana Ricardo Hoyos.

PUNT 3.- SECRETARIA GENERAL

Ratificar i/o donar compte de diversos acords i decrets.    

PUNT 4.- ALCALDIA [Intervenció]

Proposta d’aprovació del Compte General de l’exercici 2021.  

PUNT 5.- ALCALDIA [Intervenció]

Donar compte del Pla anual de Control Financer 2022.

PUNT 6.- ALCALDIA [Intervenció]

Donar compte de l’execució pressupostària del segon trimestre de 2022

PUNT 7.- TINÈNCIA D'ALCALDIA D'ECONOMIA, SERVEIS INTERNS, TREBALL, UNIVERSITATS, INNOVACIÓ I TRANSPARÈNCIA [Serveis Econòmics]

Proposta d'aprovació d'un expedient de modificació de crèdit del pressupost de l’exercici 2022 (9/2022).

PUNT 8.- TINÈNCIA D'ALCALDIA D'ECONOMIA, SERVEIS INTERNS, TREBALL, UNIVERSITATS, INNOVACIÓ I TRANSPARÈNCIA; REGIDORIA DE RECURSOS INTERNS, TURISME I PROMOCIÓ DE LA CIUTAT [Servei de Compres i Gestió Patrimonial]

Proposta d’aprovació l’expedient de rectificació de l’inventari de béns i drets de la Corporació tancat a data 31 de desembre de 2021.

PUNT 9.- TINÈNCIA D'ALCALDIA D'ECONOMIA, SERVEIS INTERNS, TREBALL, UNIVERSITATS, INNOVACIÓ I TRANSPARÈNCIA [Serveis de Gestió Tributària]

Proposta d'aprovació provisional de les Ordenances Fiscals i Preus Públics any 2023.

Un cop acabats els punts de l’ordre del dia es passa a la posposició de MOCIONS i a la cloenda amb els PRECS I PREGUNTES que habitualment es fan per escrit, tot i quer en ocasions algun grup municipal aprofitar per fer-ne de viva veu, sense rebre resposta en el moment la majoria de vegades.

Es tracta d’un ple bàsicament econòmic en que el govern donarà comptes de l’exercici en marxa i es coneixerà el patrimoni del nostre consistori.

A més s’aprovarà la continuïtat de les taxes i preus fiscals que es mantenen congelats i només s’apliquen algunes modificacions per canvi d’estatuts, nova creació o canvi d’objectius en alguna activitat. La resta es mantenen igual que l’any passat.