Skip to main content

Singuerlín empata, Arrabal perd i UDAG no es presenta a jugar

• Xavier López

Aquest darrer cap de setmana ha sigut el debut lliguer de Singuerlín, Arrabal-Calaf i UDA Gramanet. Tots tres equips han tingut inicis de campionat diferents: els verd-i-blancs van empatar, l'Arrabal va caure golejat i la UDAG no es va presentar al partit.

Repart de punts

El Singuerlín ha debutat amb empat a la lliga contra el Molletense (1-1). Els verd-i-blancs van començar per darrera en el marcador i no va ser fins el minut 79 quan Ramón Fernández va igualar el partit des dels onze metres.

El conjunt dirigit d’Ángel Gálvez afrontava dissabte el primer partit de lliga a domicili davant el Molletense. Després d’una primera meitat en la que no hi va haver gols, els locals van avançar-se 1-0 al minut 56 gràcies al gol d’Ismael. Quatre minuts després, Gálvez mouria la banqueta i faria a entrar al davanter Ramón Fernández, qui, a falta de deu minuts de que acabés el partit, va marcar de penal el que suposaria el gol de l’empat. Finalment, el resultat no va canviar i el Singuerlín se’n va emportar el seu primer punt.

Aquest proper diumenge els colomencs rebran al reformat camp de Can Zam 2 a Les Franqueses, equip que va aconseguir la victòria després de vèncer al Racing Vallbona per un ajustat 1-0.

L'Arrabal debuta amb derrota

L’Arrabal-Calaf no ha començat amb bon peu la lliga, els colomencs van encaixar un contundent 4-0 a domicili davant el Marina-Escola de Futbol Joan Murtró.

El 0-0 en el marcador va durar tan sols un minut, ja que el Joan Murtró, gràcies a Eloi Calle, va posar-se per davant instants després d’iniciar el partit. Abans d’arribar al minut 20, de nou Eloi ampliaria la distància amb l’Arrabal, posant el 2-0 amb el que s’arribaria al descans. A la segona meitat, Eloi completaria el seu hat-trick al marcar el 3-0 pels locals al 70’. Dos minuts més tard, Daniel López seria expulsat amb vermella directa. Al minut 76, Eduald Moya acabava de rematar el partit amb el quart gol del Joan Murtró. El marcador de 4-0 no es mouria, però sí hi hauria encara temps per una nova expulsió, la de Moises Gené, també per part de l’Arrabal.

Inici amb derrota del campionat, però tindran l’oportunitat de refer-se a casa en la segona jornada. L’Arrabal rebrà al Llano de Sabadell, que ha perdut aquest cap de setmana per 1-2 contra l’Olympia-Varo.

Suspès el primer partit de la UDA Gramanet

Com ja vam informar, el partit de la UDA Gramanet contra el Baró de Viver tenia moltes possibilitats de que no es produís, i així ha sigut. El club colomenc no té a la federació cap jugador ni tècnic inscrit, el que ja deixava pistes sobre com desencadenaria tot. El partit, que s’havia de jugar diumenge a les 12h va quedar suspès per l’àrbitre al no presentar-se la UDAG. El Baró sí es va desplaçar per jugar el duel i ara està a l’espera de que la federació dictamini com queda el resultat del partit.