Skip to main content

Empat de prestigi del Juvenil de la Grama davant el Barça (2-2)

• Xavier López

El juvenil de Divisió d’Honor de la Fundació Esportiva Grama va aconseguir un empat amb gust a victòria davant el FC Barcelona (2-2). Els de Christian Rueda van refer-se d’un 0-2 que semblava gairebé impossible d’aixecar, però gràcies a l’esforç dels jugadors i a l’empenta que rebien des d’un Nou Municipal ple, l’equip van emportar-se el premi d’igualar el marcador.

El FC Barcelona, després d’uns primers minuts de tempteig, va fer-se amb el domini de la pilota. En una d’aquestes possessions, el Barça s’avançava al minut 20 amb el gol d’Ángel Alarcón. Gairebé deu minuts després, els blaugranes augmentaven la distància en el marcador. En un error a pilota aturada de la Grama, el defensa central del Barça Georgiev posava el 0-2, amb el que s’arribaria al descans.

A la represa, el Barça va salvar un gol sota pals i el seu porter va fer una gran intervenció. Després de diverses ocasions, gràcies a una molt bona pressió per part de la Grama, la pilota va arribar-li a Mario, qui amb un gran xut retallava distàncies. A l’aconseguir el gol, els Christian Rueda van continuar apretant al Barça, quan finalment al minut 87, Íker creuava molt bé el seu llançament i establia el 2-2 amb el que acabaria el partit.

La FE Grama es refà així de la derrota patida a Osca, empatant contra tot un FC Barcelona que tenia dos gols d’avantatge. Ara l’equip és el 12è classificat amb 2 punts. La setmana que ve no hi haurà lliga, tenint la Grama el seu pròxim partit el cap de setmana de l’1 i 2 octubre, encara sense data exacta, contra el Saragossa. El club aragonès és el tercer classificat i suma 7 punts després de guanyar dos partits i empatar un altre.