Skip to main content

La Grama comença cedint un empat i amb moltes baixes

  • Josep M. Roca

La lesió de Juan Carlos al quart d’hora del partit es va sumar a la llarga llista de baixes de la Grama en el partit inaugural de la lliga de Tercera Federació. El porter Guiseris, el central Yuste, el creador Roger Gracia, el golejador Cevallos...

Massa handicap per a l’equip que va tenir que fer malabarismes en l’alineació davant un equip que sempre està entre els favorits i que comença la competició en mig de la taula classificatòria.

El jos de tots dos equips va ser pobre, de domini altern en la primera meitat, sense ocasions de gol, ni jugades de perill en cap de les dues porteries.

La represa va millora i  es va dividir en dues parts, una primera, curta però intensa de domini de la Grama que va culminar Álex Montalbán en al primer gol sobre la nova gespa –va semblar que estava en un perfecte estat- en el 47. Van er moments de domini colomenc que semblava voler imposar-se als hospitalencs a base de domini.

Els canvis en el conjunt riberenc van ser claus. Especialment, la sortida de Canario. El migcampista  va centrar el joc del seu equip que, poc a poc, es va anar imposant en el mig del camp i va passar a tenir el control del joc.

L’equip de Manu Pelaéz va començar a patir, tot i que el joc visitant era poc incisiu i gairebé no inquietava un molt nerviós i poc encertat Marcos Salau, el porter local que mostrava excessiva inseguretat.

Va ser en un servei de falta, a la prolongació de l’escaire superior del àrea per la dreta, que el propi Canario va  estibar un xut poderós que es va colar tocant travesser i pal abans d’entrar per damunt de Salau. Un golàs que donava l’empat a un L’Hospitalet que no es conformava.

Amb més voluntat que encert, els visitants van continuar atacant, sense perill. Però una jugada aïllada, després d’un dels atacs amb intenció de la Grama en el tram final de l’encontre, amb la sortida d’Hamza, qui es va fer u n fart de centrar pilotes sense massa encert, que una pilota llarga cap el camp colomenc va agafar despistada la defensa, Salau va badar en un principi i es va veure obligar a fer falta al davanter contrari. En fer-ho fora de l’àrea, va evitar el penal, però no la targeta vermella. Amb les tres finestres esgotades –tot i quedar un canvi, però la lesió de Juan Carlos, al principi, i la de Guillem Escarrabill, en la segona part, van obligar a fer canvis fora d ela previsió.

La falta perillosíssima, a un metre de la frontal, va llençar-la de nou Canario, amb el defensa Guillem Trilla col·locat de porter. La tanca va rebutjar el tret i la Grama va salvar la situació perquè L’Hospitalet tampoc estava per massa festes.

Empat que no deixa content ningú, tot i que la FE Grama, amb les absències esmentades té marge de millora.

El proper partit, diumenge18,  a les 18 hores al Municipal de Vilassar de Mar.

 

Fotos: Kike Serrano.