Skip to main content

Industrias juga la semifinal de la Copa amb entrades gratis

  • Josep M. Roca

Industrias Santa Coloma jugarà el primer partit la Copa Catalunya davant Sala 5 Martorell aquest dissabte (transmès per Esport3, a les 11.00). Serà el debut en competició oficial del nostre primer equip aquesta temporada.

Industrias defensa el títol assolit l’any  2019, última edició celebrada per culpa de la pandèmia. Xavi Closas, que s’estrena en la banqueta oficialment, ha convocat a tots els jugadors disponibles. L’única baixa és Verdejo.

Industrias  és l’actual campió. Es tracta del primer torneig oficial del nou curs i amb l’entrenador debutaran també Bernat Povill i Nil Closas com a jugadors.

Semifinal davant Martorell

Per a la semifinal d’aquest dissabte contra Sala 5 Martorell, club que acaba de pujar a la Segona Divisió, el tècnic ha convocat a  Abdel, Víctor Ramos i el porter Walter, del filial, amb aquesta convocatòria.

Borja, Mario i Walter (porters), Bernat Povill, Uri Santos, David Peña, Rufino, Cardona, David Álvarez, Cors, Nil Closas, Khalid, Victor Ramos i Abdel.

Sobre el rival i el factor pista, Albert Cardona creu que el Martorell “jugarà a casa i estarà molt motivat, amb moltes ganes de demostrar coses però som de Primera Divisió i tenim l’obligació de treure aquest partit endavant”. El jugadori fixa l’objectiu. ”E s tracta d’un títol molt especial per això el competirem fins al final. Som els vigents campions i volem quedar-nos una altra vegada amb aquesta Copa Catalunya.”

Entrades gratis per a la Copa Catalunya

La Lliga Catalana de Futbol Sala (LCFS) de la Federació Catalana de Futbol ha informat que totes aquelles persones que vulguin presenciar la Copa Catalunya hauran d’adquirir les entrades gratuïtes fins a cobrir l’aforament a través d’una carpa que la LCFS prepararà davant el Pavelló Esportiu Municipal de Martorell. Serà necessària una entrada per a cada partit.L’LCFS prepararà una carpa a davant del Pavelló Esportiu Municipal de Martorell per a repartir les entrades pels partits fins a cobrir l’aforament del pavelló.

Totes aquelles persones que vulguin presenciar la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de futbol sala hauran d’adquirir les entrades gratuïtes per l’esdeveniment a la carpa i tinfràs accés gratis al partit.

Serà necessària una entrada per a cada partit, és a dir, una entrada per a la primera semifinal entre el Sala 5 Martorell i l’Industrias Santa Coloma i una altra entrada per a la semifinal entre el Cerdanyola del Vallès FC i el Barça. Al seu torn, també es necessitarà una entrada per a cada final, ja que al final de cada partit es buidarà el pavelló.

Els sis clubs participants, també es juga l final Femenina.a través de les seves peticions, ja han repartit les seves entrades per ocupar l’Accés A i l’Accés B i, en algun cas, part de l’Accés C. Les entrades restants seran les que es repartiran a la carpa que es col·locarà davant l’entrada del Pavelló Esportiu Municipal de Martorell i que s’esgotaran fins a cobrir l’aforament.

A més, es detalla que cada afició tindrà la seva porta d’accés, mentre que el públic general haurà d’entrar per l’accés C. Industrias Santa Coloma              té l’accés A.

D’altra banda, recordar que el dissabte a la localitat de Martorell es celebra el mercat just davant del pavelló. Per aquest motiu, a continuació es detallen diferents pàrquings públics per a utilitzar les diferents aficions:

 

Aparcament Funerària: https://goo.gl/maps/m6HsAWK5VpsCYG34A

Aparcament Riu Anoia: https://goo.gl/maps/WygV6AEc4VvRoRTf8

Aparcament del Vapor: https://goo.gl/maps/vRFr5CCcpXrKcuoc7

Aparcament Hospital: https://goo.gl/maps/QLDvvgSmYuQjDzDq9 

 

 

Fotos: Industriasmedia i FCF