Skip to main content

Parlon i Zapatero inauguraran la Cimera Iberoamericana

  • Marina Tovar

L’alcaldessa Núria Parlon i l’expresident del govern Jose Luís Rodríguez Zapatero seran els encarregats de fer la conferència inaugural de la Cimera Iberoamericana d’Agendes Locals de Gènere. La inauguració serà a les 12h del dia 18 d’octubre, tot i que ja s’haurà fet un diàleg polític de dones líders iberoamericanes a les 9 del matí i una visita amb perspectiva de gènere per la ciutat.

Tant Parlon com Zapatero ja han confirmat la seva assistència. Durant la Cimera, s’espera també la participació de moltes dones referents en l’àmbit de la política, les relacions internacionals i el feminisme. Irene Montero, Ministra d'Igualtat, podria participar en la taula de diàleg celebrada el mateix dia 18, sobre les polítiques nacionals de gènere.

La Unió Internacional Municipalista ha publicat tota la programació per la Cimera. Del 18 al 21 d’octubre, Santa Coloma serà la seu de taules de diàleg, conferències magistrals i espais de reflexió. Tots els actes, excepte la conferència inaugural, seran dirigits i protagonitzats per dones referents del món iberoamericà.