Skip to main content

S'aprova una inversió sense precedents per a la nova comissaria

  • Marina Tovar

El Ple Municipal de juliol ha aprovat una inversió de més de 14 milions d’euros per al projecte de construcció de la nova comissaria de la Policia Local. Serà a un solar a l’avinguda de la Generalitat, entre els números 160 i 170. Un complex de més de sis mil metres quadrats, amb diferents plantes i instal·lacions.

És una inversió històrica, de les més importants fetes a Santa Coloma de Gramenet. L’edifici comptarà amb dues plantes sòcol i quatre plantes sobre rasant. Amb espai per a sales de formació, gimnàs, galeria de tir, armer, infermeria... A més, a la tercera planta, trobem un espai de descans exterior on hi haurà plaques fotovoltaiques per produir energia renovable per a l’edifici.

En el mateix ple, també s’ha aprovat la permuta de finques destinades a la construcció d’un nou institut, amb l’empresa municipal Gramepark. Així com inversions per actuacions en espai públic i verds, en actuacions de matèria d’habitatge i en educació. Unes inversions de 3’5, 1’15 i 2 milions d’euros, respectivament