Skip to main content

Adjudicades les obres de reurbanització de dos passejos

  • Xavier López

L’Ajuntament ha adjudicat les obres de reurbanització del passeig fluvial Safaretjos i les de remodelació del passeig de la Salzereda en la 3a fase, entre el c. President Lluís Companys i l’Av. Pallaresa. Dues actuacions emmarcades en el pla estatal de recuperació, transformació i resiliència i, per tant, finançades amb els fons europeus Next Generation.

La urbanització del passeig fluvial Safaretjos des del Pont del Molinet fins al terme municipal de Sant Adrià –amb una superfície d’actuació de 2930 m2- consolidarà zones verdes amb plantacions d’arbres i arbustos, millorarà les connexions del barri i el seu enllumenat, i dotarà la zona de nou mobiliari urbà. Les obres tenen un pressupost d’adjudicació de 422.570,24 euros (IVA inclòs) i seran cofinançades per l’AMB i els Next Generation.

La 3a fase de la remodelació del passeig de la Salzereda consistirà en la renovació integral del tram entre Lluís Companys i Av. Pallaresa, en una superfície d’actuació de 9.005 m2, amb l’increment de l’espai verd i l’espai d’ús de les persones vianants, la millora de l’accessibilitat i la mobilitat, i la instal·lació d'un nou parc infantil inclusiu. El pressupost d’adjudicació és de 2.097.565,49€ (IVA inclòs) i es finançarà amb Fons Next Generation i recursos municipals.