Skip to main content

Inicia avui el control per evitar plagues de la mosca blanca

  • Xavier López

Avui i demà divendres en jornada nocturna, de 23:00 a 06:00 h, es realitzarà un tractament fitosanitari pel control de la mosca blanca dels plàtans a diferents ubicacions de la ciutat. La mosca blanca és una plaga comuna a l'horticultura, tant en cultius hortícoles com en ornamentals. L'insecte fa malbé les plantes absorbint la saba, el que afebleix a la planta, cosa que produeix una reducció del creixement, deformació, grogueig i pèrdua de fulles. 

Des de l'Ajuntament es volen intensificar les accions del programa municipal de control de plagues per tal de garantir-ne el control, l'eliminació i la desinfecció. El tipus de tractament que es farà servir s'aplica a arbres, arbustos i vegetació amb l'objectiu de garantir la seguretat de les persones i animals domèstics, disminuir les molèsties als veïns, evitar les difusions de noves plagues i evitar danys als vegetals. 

En concret s'actuarà en l'arbrat dels carrers Amèrica, Andreu Vidal, Anselm Riu, Circumval·lació, Cultura, Font de l'Alzina, Francesc Macià , Av. Generalitat, Irlanda, Mossen Camil Rossell, Mossen Jaume Gordi, Núria, Pallaresa, Rbla Sant Sebastià, Puig Castellar, Rabelais, Ramon Berenguer IV, Sant Carles i Sant Just.