Skip to main content

Avui es procedeix a l'obertura de l'avinguda Sanatori

  • Xavi Chica

Un cop finalitzades les obres del nou Centre de Formació de Grameimpuls a l’Esperit Sant, avui dilluns 24 de gener es procedirà a l’obertura de l’Avinguda Sanatori. Els treballs d’urbanització a l’avinguda van finalitzar al juliol, però el vial no s’ha pogut obrir al trànsit de vehicles i vianants fins a tenir enllestit el nou centre formatiu.

Aquesta actuació respon a la necessitat de poder connectar el tram existent de l’Avinguda Sanatori amb l’Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer i poder generar un carrer d’accés que doni servei alhora a l’antic pavelló B de l’Esperit Sant, on s’ubicarà el nou centre de Grameimpuls. Aquest tram contribuirà a millorar la mobilitat i connectivitat del barri del Raval. 

S’ha executat amb un sentit de circulació de sortida del barri, no hi ha aparcaments, i la vorera per vianants només està a un costat, el que correspondria amb la part de Santa Coloma, que limita amb el nou centre de formació i amb una zona verda.

Les obres a l’Avinguda Sanatori han durat 6 mesos i han costat 691.770 euros, i la superfície d’actuació ha estat 3.278 metres quadrats. Han estat finançades per l’Ajuntament, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i una subvenció del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.