Skip to main content

Es faran 38 habitatges protegits de lloguer a la plaça Alfons Comín

  • Xavi Chica

Dins de l’àmbit d’actuació de l’Eix Bruc, al barri del Fondo, l’Institut Català del Sòl (INCASOL) ha començat aquesta setmana les obres de construcció d’un edifici amb 38 habitatges protegits en règim de lloguer, per a persones de la ciutat. El pressupost d’adjudicació d’aquesta obra és de 5.432.834,63 euros i el termini previst és de 1 any i 10 mesos. El nou bloc, amb façana a la Plaça Alfons Comin i al carrer de Mas Marí, quedarà situat davant de l'edifici d'habitatges protegits construït en la primera fase de les obres de la plaça.

Un cop acabat aquest edifici es podrà completar aquesta urbanització de la Plaça Alfons Comín. La primera fase es va obrir a la ciutadania el 2020 i ha permès connectar els carrers de Joan Valentí Escalas i Listz en direcció a Badalona.

Millora de l’accessibilitat del carrer Bruc

D'altra banda, l'Ajuntament iniciarà el proper dia 19 les obres de construcció de dues noves escales mecàniques al carrer Bruc, entre Joan Valentí Escalas i Mas Marí. S’hi invertiran 444.838,35 euros i es preveu que les obres durin uns 6 mesos. Durant les obres es tallarà de manera permanent el trànsit de vehicles en aquest tram del carrer Bruc, deixant només el pas per a vianants i garantint en tot moment l’accés als dos edificis d’habitatges.