Skip to main content

Comencen els actes de l'any nou xinès, molts en format online

  • Xavi Chica

Des de l'11 i fins al 26 de febrer s'està celebrant l'Any Nou Xinès 2021 a Santa Coloma de Gramenet, una celebració estranya a causa de la pandèmia i que ha obligat a programar molts dels actes en format online. 

L'any nou xinès va arrencar oficialment el passat dijous amb les felicitacions a tota la comunitat xinesa. Divendres 12 de febrer va tenir lloc la dansa del fanalet de peix de Qingtian, que organitza l'Associació Cultural Popular Xinesa de Santa Coloma. El CNL L'Heura també va presentar la guia Què és l'Any Nou Xinès. I divendres el Grup de Joves de Rellotge XXI va organitzar un mural de felicitació a la Plaça del Rellotge. 

Avui dilluns 15 de febrer, en format online, s'organitza un taller de cuina xinesa i mediterrània a partir de les 18h on es descobriran sabors xinesos del Fondo, com ara els pans farcits i ibèrics. 

Demà dimarts dia 16, a les 19h, tindrà lloc un club de lectura, Canvis de Mo Yan, una activitat que organitza la Biblioteca del Fondo a partir de les 19h, també en línia. 

De les properes activitats que es faran fins al 26 de febrer també destaquem la dansa del tambor tradicional xinès (dissabte 20 de febrer, a les 10h) i les activitats que es faran el divendres dia 26 al col·legi Mercè Rodoreda, de 14.30h a 16h, amb la participació dels alumnes més petits, que ballaran el drac xinès, faran ombres xineses i maualitats, entre d'altres activitats.