Skip to main content

Al Complex Oliveres finalment hi aniran habitatges per a joves

  • Xavi Chica

El ple d’aquest mes de novembre va aprovar, de forma inicial amb els vots a favor del PSC, En Comú Podem i Ciutadans i l’abstenció d’Esquerra Republicana, la modificació del PGM per a l’obtenció d’habitatge dotacional per a joves al Complex Oliveres. Segons es va exposar, l’objectiu principal de la modificació és “ampliar els usos de l’equipament per aprofitar una part de l’edificació existent i sense ús, situada sota el camp de futbol de les Oliveres, a allotjament per a joves, amb la possibilitat de destinar la planta baixa a residència esportiva”. Aquest canvi en cap cas representaria una disminució de l’equipament esportiu existent.

Els nous habitatges es destinaran a règim de lloguer assequible per a joves, per facilitar a aquest col·lectiu l’accés a l’habitatge i la seva emancipació dins la ciutat. En total, seran 2.475 metres quadrats que possibiliten la construcció d’entre 16 i 20 habitatges, mentre que entre 200 i 500 metres quadrats seran espais comuns. Serà la primera promoció d’aquest tipus destinada a joves a Santa Coloma. Donada la necessitat d’aquest tipus d’habitatge públic, s’ha canviat el planejament inicial que preveia una residència per a esportistes.

Esquerra Republicana es va abstenir en aquesta aprovació inicial “perquè no coneixem els detalls del projecte final que volen executar”.