Skip to main content

El grup The Tyets tancarà la Festa Major d'Estiu 2024

  • Xavi López

Avui s'ha celebrat als jardins del Museu Torre Balldovina l'acte de presentació de la Festa Major d'Estiu d'enguany, que serà els dies 30, 31 d'agost i 1 i 2 de setembre. En aquest s'han desvetllat els primers detalls del programa i s'ha revelat el cartell de la present edició. Amb un 60% dels vots, l'opció guanyadora del cartell, de les tres presentades per l’artista i muralista colomenca Ana Pulido, ha estat una obra que inclou elements simbòlics de la ciutat, destacant la seva essència i identitat.

Primers artistes confirmats

Tot i que el programa encara no està tancat del tot i no es coneix el cost total de l'esdeveniment, ja s'han anunciat alguns dels grups que formaran part de la festa. Entre ells, trobem Son de Rosas, grup tribut a La Oreja de Van Gogh, Generación Límite, Ginestà, Toreros con Chanclas, i una actuació de música amb esperit vintage a càrrec de la cantant espanyola de sevillanes Maria del Monte, .

Les activitats s'ubicaran al llarg de tota la ciutat

La descentralització de les activitats continuarà també en l'edició d'aquest any. Aquestes es duran a terme a tots els districtes de la ciutat, amb una programació pensada per a tots els públics. També s'ha fet una aposta pel talent local en diverses disciplines artístiques i s'ha preparat una programació coeducativa adreçada a famílies i infants.

Es mantenen les tradicions

A més, la Festa Major comptarà amb el tradicional mocador solidari i el tiquet 2x1 de la fira d'atraccions. En tots dos casos s'haurà d'adquirir en línia a través de Grameticket a partir del 19 d'agost. La recollida dels mateixos serà a partir del 26 d'agost.

Dissabte 31  i el Diumenge 1, de 12 a 15h, tindrà lloc el Corretapa, una oportunitat per gaudir de la gastronomia local.  La cultura popular també tindrà el seu espai amb un correfoc compartit entre dracunaires i diables, i els gegants de la ciutat convidaran una colla especial, els Cabezudos de Tolosa.

The Tyets acomiadaran la festa

Un cop acabat l'espectacle piromusical, The Tyets, el famós grup català format per Oriol de Ramon i Xavier Coca, posarà punt final a la Festa Major d'Estiu.