Skip to main content

El Passatge Insòlit 2024 s’estrena demà al Teatre Sagarra

  • Carlos Alcivar

La 19a edició del Passatge Insòlit començarà demà amb un acte inaugural al Teatre Sagarra. El festival de les arts del firaire obre amb l’espectacle Vetus Venustas, a les 20 h, una setmana abans del cap de setmana de circ i fira del 26 i 27 d’octubre.

L’entrada de l’acte inaugural del Passatge Insòlit és gratuïta, amb reserva prèvia. Una exhibició escènica de la companyia Cíclicus que contrasta generacions i dubta sobre l’horitzó dels artistes i, sobretot, com a éssers humans, més enllà de l’edat.

Després de la peça inaugural, la festa continua amb una sessió de Dabidebaba Sound System amb ritmes psicodèlics, swings i rock, barrejant gèneres i estils. El 20 d’octubre, també hi haurà un espectacle d’enginy al Parc Europa, Maña, de la companyia Manolo Alcántara.

El Passatge Insòlit, com la 18a edició, ha presentat les seves activitats amb antelació per presentar com cal les diferents propostes artístiques de circ, música i fira clàssica del cap de setmana del pròxim 26 i 27 d’octubre, data oficial de la 19a edició amb dotze esdeveniments programats a la ciutat.

Més espectacles als dimecres insòlits

Enguany, a La Ciba, s’han dut a terme diferents activitats dels “Dimecres Insòlits” dins de la 19a edició del festival. Des del 18 fins al 31 d'octubre, s'exposaran a La Ciba les diferents creacions elaboradores en el taller de Les Colomes, centrada en titelles d’ombres, i el taller de dones adultes, sobre barrets i tocats.