Skip to main content

La matriculació a l’Oreneta i el Blauet s’ajorna a l’1 de juliol

  • Dani Mormuz

L’Ajuntament de Santa Coloma ha ajornat la matriculació de les escoles bressol l’Oreneta, afectada per l’incendi que es va provocar la nit del 8 al 9 de juny, i El Blauet, que és el centre on s’han traslladat provisionalment els infants. Els nens i nenes seguiran en aquesta escola fins que els dos espais tornin a funcionar amb normalitat.

Per això, el període de matriculació per tal d’accedir a aquests centres, que en principi s’hauria d’haver realitzat entre el 17 i el 26 de juny, ara serà de l’1 al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Per formalitzar la matrícula, cal demanar cita prèvia en els dos casos. Per demanar citar a l’Oreneta, s’ha de trucar al telèfon 933 859 871, i en el cas de El Blauet s’ha de trucar al 934 624 000 (ext. 2525).

Si no es formalitza la matrícula en el període establert es considera que la família renuncia a la plaça adjudicada. Les famílies no han de fer cap pagament per matricular al seu fill/a, ja que les tarifes de les escoles bressol s’abonaran tots els mesos del curs escolar.

Després del període de matrícula, les llistes d’espera de l’alumnat de les dues escoles s’activaran a partir del 19 de juliol.