Skip to main content

Actualitat

L'Ajuntament habilita espais de recollida d'arbres de Nadal

  • Sara Simonet

Des d'ahir i fins al proper 29 de gener, l'Ajuntament posa a disposició dels ciutadans diversos punts on es podran dipositar els arbres de Nadal. Amb l'objectiu de fer una gestió sostenible de la matèria orgànica, el servei de Medi Ambient, facilitarà 5 punts de recollida: Parc Moragues (c. Francesc Macià), plaça Pau Casals, Jardins de Can Sisteré (c. Sant Carles), Parc Europa (Av. Puig Castellar) i plaça del Rellotge.

Els arbres també es podran deixar a la deixalleria municipal de Santa Coloma (carretera de la Roca) i als dos punts verds de la ciutat: el del Parc dels Pins (Motocròs) i el de Can Calvet (c. Aragó amb Almogavers).

Des del consistori recorden que els arbres que es recolliran seran només aquells de fusta natural amb i sense peu de terra (aquells que s'aguanten clavats a una base o enganxats). D'aquesta manera, la fusta es reaprofitarà com a compostatge de matèria orgànica utilitzada per regenerar parcs i jardins de la ciutat.

És important que la ciutadania participi en aquesta campanya perquè és una manera de reutilitzar els recursos naturals de què disposem i tenir cura del medi ambient, entre tots i totes.

Fotografia: punt de recollida d'arbres de Nadal a la plaça Pau Casals.