Skip to main content

Actualitat

Detingut un home per apunyalar al seu pare a Santa Coloma

  • Sara Simonet

Els Mossos d'Esquadra de Santa Coloma van detenir ahir al vespre a un jove magrebí de 21 anys com a presumpte autor d'un apunyalament al seu pare en un pis ubicat al carrer de Santa Anna de la localitat. És el primer delicte d'homicidi en grau de tentativa que es produeix a Catalunya aquest 2023.

Els agents dels mossos van rebre l'avís al voltant de les 20.45 hores. Un cop els agents van arribar al domicili on va haver-hi la discussió, van trobar a la víctima a terra, la qual havia rebut diversos punyalades al tronc superior del cos, altres de defensives i algunes al coll. El cos era enmig d'un gran basal de sang.

L'agressor, qui s'ha sabut que és fill de la víctima,  es trobava encara amb la mateixa estància amb el ganivet encara a la mà. Va ser detingut immediatament i resta en dependències policials.

Ràpidament, els serveis d'emergències, que van ser alertats, van traslladar-la en estat greu al centre hospitalari de Can Ruti en estat que els facultatius van qualificar de greu.

No obstant aquesta gravetat, les fonts de la policia catalana consultades han assegurat que la vida de la víctima no corre perill a hores d'ara.

Segons ha pogut saber El Mirall.net, el detingut, que sembla patir alguna mena de trastorn psicològic, ja hauria agredit anteriorment al seu pare amb gavinetades a la cama , raó per la qual havia estat detingut temps enrere. En el moment d'escriure aquesta informació, es troba a dependències policials i està a l'esperar de ser presentat davant d'un jutge.