Skip to main content

Actualitat

S'estableix la Parella Educativa a les Escoles Bressol Municipals

  • Sara Simonet

El curs vinent, les Escoles Bressol Municipals establiran la Parella Educativa a les aules. Aquest augment de personal, que suposarà que durant el curs 2022-2023 hi hagi un total de 25 educadors i educadores a cada equip docent, no tan sols reduirà les ràtios, sinó que comportarà una reducció del treball dels docents i facilita la realització d'altre tipus de tasques.

Aquesta iniciativa, que ha suposat una inversió 500.050 euros, és una estratègia de futur per garantir l'èxit educatiu. Les Parelles Educatives permetran oferir un millor servei a les famílies i un suport estable per tractar de manera individualitzada els infants i promoure una educació més inclusiva.

Aquesta acció educativa ha suposat un sobreesforç per part de l'administració local per poder garantir una educació de qualitat en l'etapa de 0 a 3 anys. A Santa Coloma hi ha actualment 8 escoles bressol, més un altre que obrirà les portes el curs vinent, totes elles gestionades per l'empresa municipal Bressolgramenet. Cadascuna disposa de dos grups per nivell d'edat que ara comptarà amb dos professors per aula. Avui dia, el cost de les escoles Bressol a la ciutat es de més de 3.700.000 d'euros.