Skip to main content

Actualitat

Tret de sortida a la temporada de piscines municipals

  • Toni Salvador

Amb l’arribada de la calor, s’inicia la temporada de les piscines municipals a l’aire lliure. Com passa els darrers anys, el Duet Sport de Can Zam serà el primer en donar el tret de sortida. Demà dilluns 13 de juny obrirà les seves portes en horari de tarda, de 15:00 h a 19:00 h; i a partir del 23 ho farà ja tot el dia, d’11:00 h a 19:00 h.

El preu de l’entrada individual serà de 6,25 euros els dies feiners i de 7,25 euros els festius. Hi ha abonaments per sessions i també familiars. Pel que fa al Complex Torribera, iniciarà la temporada de piscina després de Sant Joan, el dissabte 25 de juny, en l’horari complet d’11:00 h a 19:00 h. El preu de l’entrada serà de 5 euros els laborables i de 6 euros els festius. Igual que el Duet, l’establiment ofereix ofertes per menors i jubilats i abonaments de temporada. Les dues instal·lacions tancaran la piscina el 4 de setembre.

Pel que fa al CEM Rambla del Fondo, tancarà la seva piscina coberta per obres els mesos de juliol i agost. Es treballarà en la impermeabilització de la piscina, que perd aigua afectant el pàrquing. S’aixecaran les platges, els canals perimetrals, desbordants i part dels vestidors i les dutxes.