Skip to main content

Actualitat

El Síndic de Greuges serà a Santa Coloma el dijous

  • Toni Salvador

El dijous 9 de juny l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya es desplaçarà al Centre Cívic Singuerlín, a l’avinguda de Catalunya, 41. L’objectiu de la visita és atendre, presencial o telemàticament (per trucada o videoconferència) les consultes i queixes de la ciutadania envers alguna la vulneració del seus drets per part de l’Administració pública. La delegació també atendrà reclamacions sobre empreses de subministrament bàsic, com és el cas de la llum, l’aigua, el gas, etc.  

Per les visites presencials és necessari concertar cita prèviament al telèfon 900 124 124, per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., al web de la iniciativa o amb el codi QR de la fulla informativa.

Aquesta presència del Síndic a Santa Coloma respon a l’objectiu d’apropar la institució a les persones i s'emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis i barris de Catalunya. La iniciativa ja s’ha portat a terme altres anys a la ciutat. El 2019, per exemple, va realitzar-se un acte similar al Centre Cívic de Can Mariner.