Actualitat

Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

En marxa l'APP de El Topo per a incidències a la via pública

  • Xavi Chica

Des de fa uns dies ja es pot descarregar per a mòbils i tablets l'aplicació El Topo, un APP molt útil perquè qualsevol ciutadà pugui comunicar incidències relacionades amb el manteniment de la via pública i la neteja i dirigir-les a l'Ajuntament. Desperfectes en la pavimentació, en el mobiliari urbà, avaries en els semàfors, danys en contenidors i altres incidències es podran traslladar a l'instant i amb el mòbil o tablet al servei municipal de via pública.

A més, es podrà geolocalitzar el problema i adjuntar imatges i comentaris. Un cop l'Ajuntament rep la notificació, els serveis tècnics la analitzaran i, en cas que sigui procedent, s'iniciarà el procés per solucionar la incidència.

La persona usuària rebrà notificacions cada vegada que es produeixi una novetat al respecte. La nova aplicació sorgeix a partir del personatge d'El Topo, que en els grups de Facebook porta temps anotant les incidències que tenen lloc a Santa Coloma i que ja és molt conegut pels usuaris d'aquesta xarxa social.

Una altra aplicació que també es posa en funcionament, en aquest cas per part de la Policia Local adreçada al teixit comercial, permetrà rebre alertes personalitzades per part del cos policial, enviar incidències de seguretat i anomalies, emetre alertes preventives (emergències mèdiques, incendis, accidents , atracaments, amenaces ...) i rebre informació d'interès (farmàcies de guàrdia, recerca de persones desaparegudes, telèfons d'interès ...). 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.