Skip to main content

Actualitat

Suspeses les activitats previstes al Parc Fluvial del Besòs

  • Xavi Chica

Les noves mesures acordades el 17 de juliol pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per contenir el brot de la COVID-19 afecten tretze municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona i l'àmbit del Parc de la Serralada de Marina i el Parc Fluvial del Besòs són els entorns naturals en què també es prendran mesures a Santa Coloma de Gramenet. En conseqüència, en aquests parcs queden suspeses les activitats organitzades fins a nou avís. Podeu ampliar la informació a la pàgina de FAQS – Preguntes i respostes freqüents a la Xarxa de Parcs Naturals clicant aquí

El 17 de juliol del 2020 van establir-se mesures especials en matèria de salut pública acordades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a tretze municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona (Badalona, Barcelona, Cornellà, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, el Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans).

Això afecta l’àmbit del Parc Fluvial del Besòs, Parc Agrari del Baix Llobregat, Parc Natural de la Serra de Collserola i Parc de la Serralada de Marina. En aquests parcs, per tant, les activitats organitzades queden suspeses temporalment i es demana a la ciutadania que segueix les recomanacions establertes en la RESOLUCIÓ SLT/1746/2020, de 17 de juliol.