Skip to main content

Actualitat

Les obres del carrer de Sants es posaran en marxa el dia 27

  • Xavier López

Dilluns 27 de juny s'iniciaran les obres d'urbanització del carrer de Sants, en la seva primera fase, entre la carretera de la font de l'Alzina i el carrer Isaac Albéniz. Està previst que el termini de renovació del carrer sigui de 18 mesos. La inversió de les obres és de 2.011.423 euros (IVA inclòs) i el projecte ha rebut una aportació dels fons europeus Next Generation.

En motiu de les obres, s'habilitarà un aparcament provisional tant per les persones propietàries de guals com a les veïnes i veïns que aparquen els seus vehicles en aquest carrer. L'aparcament està situarà al solar dels antics serveis educatius (al mateix carrer de Sants amb avinguda Anselm de Riu).

El projecte d'urbanització de c. Sants inclou la pavimentació de tot el carrer, en total 4.600m2; unes voreres més amples i accessibles; la renovació de la xarxa de sanejament i d'enllumenat; el soterrament de les línies aèries de baixa tensió i telecomunicacions, amb la consegüent eliminació dels pals a les voreres, la plantació d'arbrat i la implantació de nou mobiliari urbà.