Skip to main content

El Flea Market estarà disponible demà a la Pau Casals

  • Alejandro Díaz

El Flea Market obrirà les seves portes demà 6 de juliol a la plaça Pau Casals. Aquest mercat de segona mà constarà de 100 parades de roba vintage,  i arriba a la nostra ciutat per primer cop en un dia únic on hi haurà, a més de moda, activitats diverses durant tota la tarda, de 17h a les 22h. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l’Ajuntament de Santa Coloma i Gramenet Turisme.

L’entrada a aquest esdeveniment es totalment gratuïta, i és dirigida a tota la família, és una jornada per gaudir tots plegats amb molta diversió. Entre les activitats que es faran a part de les parades que conformen el mercat de roba de segona mà, estan les activitats familiars amb tallers on els assistents podran participar i descobrir noves habilitats. També es comptarà amb la presència d’un DJ per posar-li música a la jornada, i ambientar durant tota la tarda.

El Flea Market és un dels mercats de segona mà més famosos de Barcelona i és una iniciativa que, a més de promoure el consum del comerç local, conforma un espai pet friendly, pel que fa a que tothom pugui apropar-se a la plaça amb la seva mascota.