Skip to main content

Industrias obre la campanya de socis i presenta nou escut

  • Dani Mormuz

Industrias ja ha obert la campanya de socis i sòcies per la temporada 2024-2025. Les persones interessades a continuar ser sòcies del club i les que es vulguin incorporar podran fer-ho de forma presencial a les oficines del Pavelló Nou, entre els dies 1 i 4 de juliol, en horari de 18h a 20h.

L’abonament de soci és anual, i el preu de les renovacions és de 80 euros, mentre que el preu reduït és de 45 euros. En el cas de les altes, és a dir, els socis que s’incorporin aquesta temporada, el preu general és de 100 euros i el preu reduït és de 65 euros. Aquest tràmit també es pot fer a través d’aquesta pàgina web, però per fer la renovació s’ha d’acudir presencialment.

A més, fa uns dies, Industrias va presentar a través de les seves xarxes socials l’escut especial que s’ha dissenyat amb motiu del 50 aniversari del club. El nou escut és de color daurat i està basat en l’original. Apareix un colom, que és una característica de la ciutat de Santa Coloma, sota el número 50.

A partir d’ara, aquest escut estarà present a les xarxes socials del club, i s’utilitzarà en una nova part de la samarreta. També es farà servir en els diferents actes i esdeveniments de l’entitat.