Skip to main content

La Grama guanya el darrer partit de Lliga i acaba desè

  • Josep M. Roca

Una FE Grama amb moltes baixes va guanyar amb certa comoditat al camp del cuer UE Castelldefels i acaba en desè lloc la temporada 2023-2024. L’equip colomenc, tot i que es va veure sorprès per un penal per mans en els primers minuts que van suposar el gol inicial dels mariners, va controlar el partit de manera clara, tot i que sense un joc massa incisiu.

Un altre penal sobre Roger García, que ell mateix va transformar, va empatar el partit abans del descans. Després, més domini colomenc, cap opció per als locals i una passada en profunditat sobre Padillo, la va aprofitar l’exterior esquerra de l’equip per fer el segon i acabar el partit i la temporada amb una victòria.

La temporada, que ara tindrà els play off, acaba així: El campió és la UE Olot que puja de categoria i la primera ronda de play off d’ascens creuaran CF Badalona i UE Vilassar en el duel del nord de Barcelona i CF Prat i CD L’Hospitalet en el duel del Sud. Baixen CF Vilafranca, UE Castelldefels i UE Rapitenca.

L’any que ve jugaran també a la categoria per descens la UE Cerdanyola i el FC Manresa. També hi serana L’CE Europa B i CE Sabadell B, dos filials que pugen de la lliga Èlit.

Ara, la junta directiva s’haurà de reunir amb Joan Esteva, l’entrenador que seguirà la propera temporada per contracte, per planificar la plantilla del proper curs amb la intenció, de nou, de buscar l’ascens a la Segona RFEF.