Skip to main content

La fira animalista ‘Veu Festival’ torna aquest diumenge

  • Carlos Alcivar

L’associació sense ànim de lucre Veu Animal i l’Ajuntament han organitzat una fira municipal al Parc Europa. La fira se celebrarà demà 17 de setembre, d’11 a 19 hores. Una fira que torna a celebrar-se a la ciutat i que compta amb quinze entitats animalistes convocades per aquesta edició en què s’abordaran temes per tractar de sensibilitzar a tothom sobre el benestar animal i l’adopció responsable.

Veu animal explica que aquesta fira “ja és tota una tradició al municipi”. Durant la tarda, hi haurà les xerrades “¿Qué le pasa a mi gato?”, a càrrec de María Pifarré, directora i veterinària del Centre Veterinari del Barri Llatí, i “Com millorar l’alimentació al meu gos”, amb la intervenció de Sara Ruíz de l’entitat Ekilibradogs.

La tradicional paella popular vegana solidària també torna a repetir-se enguany, com és habitual a cada edició de la fira Veu Festival, per recaptar diners per l'associació, amb un preu de 6 euros. Veu Animal també repetirà la rifa solidària d'una cistella amb productes donats per comerços de la ciutat i, a més, posarà una paradeta per la compra de merchandising. Totes les begudes i menjars que es comprin aniran íntegrament a la recaptació de diners.

L'Ajuntament col·laborarà en el muntatge de la fira municipal amb un WC mòbil, una taula de música i un escenari on hi haurà un concert de covers a les 13 h amb l'actuació de Jenkins. A les 17:15 h hi haurà una passe de gossos de la ciutat, un concurs simbòlic perquè vagin les mascotes amb els seus propietaris. Les inscripcions s'han de fer durant el matí a la paradeta de Veu Animal. Es premiaran als animals amb diplomes i altres premis com productes i llaminadures pels animals.

També hi haurà diverses activitats infantils perquè es diverteixin els més petits amb espectacles de màgia, música i altres activitats com “estirar la corda”, “llençar anelles” o “alimenta al gat”.

Amb l’objectiu de vetllar i contribuir a la millora de les condicions de vida de tots els animals, aquesta edició tindrà la participació d’entitats com MasnouGats, Gosmaco, Life4Pitbulls, l’Associació d’Animalistes Sense Fronteres (ASASF), Salva 1Huella, Galgos Solidarios i el Centre Comarcal d’Atenció d’Animals de Companyia del Barcelonès Nord (CCAAC).