Skip to main content

Oberta la inscripció dels cursos de català al CNL L'Heura

  • Dani Mormuz

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) L'Heura ha obert les inscripcions per a apuntar-se als cursos de català per a adults. Hi ha diferents modalitats de cursos, que tenen l'objectiu d'ensenyar el català amb fluïdesa i correcció, així com escriure'l correctament.

El catàleg de cursos s'adapta a les necessitats dels interessats, ja que hi ha disponibles en format presencial i en línia. Per això, es poden seguir tant en la forma tradicional de classe amb companys i professors com en la forma més flexible, fent-ho des de casa sense uns horaris fixos.

En total, de cara al darrer trimestre d’aquest any, de setembre a desembre, hi ha 763 places disponibles en els 33 cursos que s’ofereixen. Hi ha de diferents nivells, i els bàsics són gratuïts. Com a novetat, es destaca que s’ofereix un curs de català i alimentació saludable a la CIBA, amb pràctiques mensuals a la cuina de l’equipament municipal i amb servei de canguratge.

Els cursos inclouen també activitats de foment de l’ús de la llengua com ara sortides culturals o pràctiques a més de 100 botigues i entitats de la ciutat. Per a tenir una informació més detallada, es pot trucar al 934 684 048, o bé enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Les inscripcions per a nous alumnes es fan els dies 14 i 15 de setembre. Es poden fer a través del web cpnl.cat/cursos-de-catala o presencialment al CNL L'Heura, situat a la rambla Sant Sebastià, número 100, 5a planta, en horari de 9h a 13h i de 15h a 18h. Es pot inscriure tothom amb DNI, NIE o passaport.

 

Fotos: CNL L'Heura i Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet