Skip to main content

Partit clau entre Industrias i Antequera per la permanència

  • Xavi López

Al Pavelló Nou, Industrias Santa Coloma i BeSoccer CD UMA Antequera s'enfrontaran avui a les 20:45h en un partit que és crucial per a tots dos equips en la seva lluita per mantenir-se a la Primera Divisió. Al partit d'anada, els industrials van treure un empat en la seva visita a Màlaga (3-3).

Aquest partit és una gran oportunitat per a tots dos equips de canviar la seva sort i acostar-se a la salvació, ja que la permanència està en joc. Cap dels dos equips ha obtingut victòries a la segona volta del campionat, per la qual cosa tant Industrias com l’Antequera necessiten guanyar per allunyar-se de les posicions de descens.

Tots dos equips destaquen pel seu compromís amb el planter. El BeSoccer CD UMA Antequera és l'únic equip de la Primera Divisió sense estrangers, preferint jugadors joves com Pablo Ordóñez, Dani Fernández, Alvarito i Sergio Barona. D'altra banda, Industrias també s'enfoca en el desenvolupament dels seus jugadors locals, tot i que té tres estrangers al seu equip. Els argentins Sebas Corso i Rufino, així com el marroquí Khalid, nascut a Barcelona, juguen amb ells. A causa de lesions, han estat promoguts al primer equip jugadors del filial com Víctor Ramos o Niel·lo, tots dos de 19 anys.