Skip to main content

Industrias té el descens a dos punts a set jornades pel final

  • Josep M. Roca

Jugar bé i fer mèrits per guanyar no serveix de res si, al final, no es guanya. I a Industrias. Això li ha passat massa vegades aquesta temporada. La darrera divendres passat contra Inter Movistar. L’empat a 1 no explica un partit que els industrials van merèixer guanyar de totes, totes.

Amb aquest empat i el triomf dels dos cuers, Llevant i Córdoba,  l’equip ha quedat a només dos punts del descens en la classificació que marca el Manzanares, l’equip on Industries va caure fa una setmana, també de manera injusta. Però la derrota ningú la mourà.

Els números no expliquem la temporada industrial. Si que perfilen perquè l’equip de Xavi Closa està en perill. Industrias és l’equip que menys partits ha guanyat, només 5 com Córdova i Manzanares. N’ha empatat 7, un menys que el Betis. Això vol dir que nomé s’ha perdut 11; una dada insuficient cimentada en els darrers 12 partits (36 punts en joc) en que l’equip ha fet només 7 punts.

És el desè conjunt golejador de la lliga, el sisè més golejat i amb -15 té la cinquena pitjor diferència de gols. Amb aquestes dades, és quart per la cua a dos punts del descens i a tres del cuer en una classificació que condemnarà dos equips al descens i els candidats, ara mateix, són fins a vuit equips. La resta jugaran els play off pel títol.

I el cas és que l’equip va tutejar en molts minuts l’Inter, tot i la clara superioritat d’una plantilla on hi ha Sepe, Drahovsky i Eric Martel, ex industrials. Els pals i la manca d’encert van condemnar Industrias a un empat que li complica la vida.

Li queden set finals i necessita mantenir aquest joc, sustentats pel campió del món Sebas Corso i el capità Dani Álvarez, i que la sort comenci a venir-li de cara. En l’esport fe mèrits està molt bé, però el que valen són els resultats.