Demà La Canallada tornarà a apropar els petits al món casteller

  • Xavi López

La colla dels Laietans i Laietanes ha confirmat que La Canallada és una activitat que ve per quedar-se. Després de l'èxit de l'any passat, la ciutat de Santa Coloma es prepara per rebre una nova edició de La Canallada, una activitat que té com a objectiu apropar als més petits i petites el món dels castells a través del joc.

La cita tindrà lloc el dissabte 18 de març al parc de Can Zam, de 11h a 14h i de 16h a 18h. La Canallada oferirà jocs gegants, tallers, jocs d'equilibri, pintacares i inflables, amb l'objectiu de treballar des del joc valors bàsics dels castells, com ara l'equilibri, la força, el valor, la cooperació i el treball en equip.

Per aquesta edició, els Laietans i Laietanes han volgut que la imatge del cartell sigui també participativa i per això han col·laborat amb alumnes de l'escola Riera Alta. Els alumnes han treballat diferents propostes de cartell, i la colla ha volgut representar-les totes dins el cartell, agafant elements de totes i cadascuna d'elles.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: