Skip to main content

Obert el termini per la nova convocatòria de l'itinerari IRIA

  • Xavi López

S'ha iniciat el procés de selecció de dones del territori per a la participació en l'acció formativa Iria, que té com a objectiu formar les dones en oficis que tradicionalment han estat masculinitzats. L'itinerari es realitzarà en dues edicions aquest any, al maig i al setembre, i és la desena convocatòria d'aquesta iniciativa, que es duu a terme en el marc del projecte "Treball als barris" per part de l'Ajuntament a través de Grameimpuls.

La formació consta de 150 hores i tindrà lloc al CF Marie Curie, on les vint participants realitzaran mòduls de formació relacionats amb el bricolatge, la mecànica de vehicles, la construcció i l'electricitat. A través d'aquest tastet d'oficis històricament ocupats pels homes, es pretén trencar estereotips de gènere. A més, les dones realitzaran accions de sensibilització en igualtat d'oportunitats, coaching i assessorament laboral com a taller complementari.

Per completar l'itinerari, també hi haurà un taller de 25 hores de seguretat personal que tindrà lloc al Club Esportiu Satori.