Skip to main content

El Marie Curie acull la jornada d'AMB sobre concertació social

  • Xavi López

El Centre de Formació Marie Curie organitza avui una jornada de treball per debatre sobre la importància de la concertació entre les administracions i els agents socials per millorar les polítiques públiques. L'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, presentarà l'esdeveniment, al qual assistirà una representació de 32 municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). El títol de la jornada serà "La concertació dels agents socials, els reptes per un nou contracte social".

La sessió té com a objectiu promoure el consens social en la millora de les polítiques públiques, en línia amb el nou model promogut per la Unió Europea. Durant la jornada, es presentarà la conferència "El rol dels Consells Econòmics i Socials en el futur d’Europa", a càrrec del president del Consell Econòmic i Social d'Espanya, Antón Costas.

També hi haurà una taula rodona amb el títol "La concertació dels agents socials: reptes i oportunitats en el context actual", a la qual hi intervindran representants de diverses organitzacions sindicals i empresarials com ara CCOO Catalunya, Foment del Treball, PIMEC i UGT de Catalunya.