Skip to main content

La Grama vol retrobar-se amb la victòria davant el Peralada

• Xavi López

La Fundació Esportiva Grama es deplaçarà demà fins a Girona per enfrontar-se a les 16:30h al Peralada, en el partit corresponent a la 25a jornada del campionat. Els de José Solivelles venen d'empatar al Nou Municipal contra la Pobla de Mafumet (0-0), encadenant així dues jornades consecutives sense guanyar. Tot i els darrers resultats, l'arribada de Solivelles ha millorat a l'equip, el qual es manté a set punts del descens, un bon coixí si es continuen fent bé les coses. Pel que fa al Peralada, el conjunt es troba en posicions de play-off per pujar a 2a RFEF, però ve de perdre contra el Vilafranca (2-1), que es troba per sota de la Grama en la classificació.

Grama i Peralada ja es van veure les cares en la primera volta, partit el qual es van emportar els colomencs després d'haver començat per darrere en el marcador (2-1). En la primera meitat, Solans avançava al Peralada, però deu minuts després de començar la segona meitat, la Grama empataria el partit mitjançant una pena màxima convertida per Roger Garcia. A quinze minuts per al final, Marc Rodríguez marcaria el gol que donava la victòria als de Santa Coloma.

Pel partit de demà la Grama no podrà comptar amb Juan Carlos, que estarà dues setmanes de baixa, ni amb Antonicelli, qui es perdrà gairebé el que resta de temporada. Angel torna als entrenaments i s'espera que pugui entrar a la convocatòria. A més, la Grama ha confirmat les baixes de Joan Gual, qui ha marxat al Mataró, i d'Albert Guiteras, cedit al Caldes de Montbui.