Skip to main content

López: “lluitarem per un futur millor per Santa Coloma"

  • Toni Salvador

Junts per Catalunya entra definitivament a la carrera per les eleccions municipals a Santa Coloma i s'uneix als sis grups formalment presentats a la ciutat. Ahir dimecres, els independentistes van posar en escena a la seva candidata, l'empresària colomenca Gemma López, qui va estar acompanyada de dos pesos pesants del partit: la presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, i el secretari d'organització i regidor de Badalona, David Torrents, reivindicant així les seves fermes intencions d'entrar al consistori: "aquesta vegada ho aconseguirem. Us demano ajuda, tot i que faré l'impossible", va clamar López.

En l'acte, emotiu i passional, Junts va tractar de reforçar el seu esperit en una "plaça difícil" com Santa Coloma, com bé va apuntar Torrents. Així, Borràs va reivindicar: "som els de l'1-O, els que ens fem responsables dels nostres reptes com és treballar per la independència". López va recollir el missatge, tot mostrant-se com una "ciutadana compromesa, decidida a posar-me al servei de la ciutat per lluitar per un millor futur".

Les propostes del partit, generals, però directes. Un nou pla de mobilitat que faciliti el trànsit de cotxes i reguli l'ús de bicicletes i patinets elèctrics; més seguretat als carrers i més facilitats per l'emprenedoria colomenca, amb menys burocràcia i més informatització. En especial, López va mostrar un fort compromís amb la gent gran, incidint en la necessitat no només de la segona, sinó de moltes més residències: "parlarem amb qui calgui perquè hi hagi segona residència i, després, treballarem per la tercera, fins que hi hagi una a cada barri", va atestar.

En definitiva, una declaració d'intencions d'un partit que, tot i les dificultats amb què compta per tenir representació a l'Ajuntament, continuarà treballant per aconseguir-ne un seient.

Fotografies: Carla Roca.