Skip to main content

Industrias vol trencar el malefici que té des de 2008 contra Inter

  • Xavi López

Avui a les 20:30h viurà un emocionant partit entre Industrias Santa Coloma i Inter FS al Pavelló Nou. Els de Xavi Closas arriben en una situació complicada, amb set jornades sense guanyar i només quatre punts d'avantatge sobre el descens. L'última derrota va ser contra Quesos El Hidalgo Manzanares en un partit que va acabar amb victòria manxega (4-2).

Industrias busca trencar el malefici que els persegueix contra Inter FS a casa, ja que des del seu darrer ascens al 2008 mai han aconseguit guanyar en terres colomenques als madrilenys en partit de Lliga. Tot i això, hi ha l'esperança de repetir el triomf aconseguit el maig del 2021 en partit de lliga disputat a Torrejón de Ardoz.

Per la seva banda, Inter FS arriba en una situació còmoda per classificar-se per al Play Off pel títol, amb un avantatge de 12 punts sobre el novè classificat. La Lliga és l'única opció de títol per a l'equip de Pato, que va perdre les finals de Supercopa i Copa i va quedar fora de la Final Four de la Copa del Rei per Jimbee Cartagena. A més, el partit suposarà el retorn de Drahovsky i Sepe a Santa Coloma.

La trobada serà televisada per LaLigaSportsTV i Esport3. Les baixes confirmades per a Inter FS són Raya i Carlao. Tot està llest per a un emocionant enfrontament entre tots dos equips.