Skip to main content

Parlon: “tenim encara molts reptes, i no perdrem el temps”

  • Toni Salvador

Núria Parlon ja és candidata oficial a les eleccions municipals. Ahir al vespre, l'actual alcaldessa de Santa Coloma va oficiar el seu primer acte de campanya, on el primer secretari del PSC, Salvador Illa, li va donar suport per encadenar la seva quarta victòria als comicis que se celebraran al maig. Parlon va centrar el seu discurs, que va navegar entre el català i el castellà, en l'experiència obtinguda els catorze anys que porta encapçalant el govern local, una feina amb la qual continua compromesa: "el dia que no em quedin forces per seguir, faré un pas enrere. Avui dia, encara en tinc per continuar liderant el nostre projecte transformador", va declarar.

L'anomenat "Orgull Colomenc" va ser l'eix vertebrador de l'acte. Orgull per la feina duta a terme durant dècades pel PSC, punt on Parlon va agrair l'assistència a Antoni Balmón, alcalde de Cornellà i vicepresident executiu de l'AMB, i a l'exalcaldessa de Santa Coloma, Manuela de Madre. Tot i que també orgull de la naturalesa dels ciutadans: "hem picat molta pedra per ser una ciutat reconeguda. Hem patit i això ens ha forjat un caràcter passional gràcies al qual hem dut a terme projectes fonamentals", va reivindicar.

Illa, qui va inaugurar l'acte, va fer al·lusió "dos pilars" de la política del PSC de Parlon: la reducció de desigualtats i la seguretat. El primer secretari també va elogiar la força del lideratge de l'alcaldessa i, finalment, va aprofitar per posar de manifest el fet que "alguns hagin volgut erigir Santa Coloma en un símbol", a qui va agrair-los: "ens han fet un favor, és on podem exhibir millor projecte", va sentenciar.