Skip to main content

Bon partit de la Grama davant el Tona que no té premi (2-0)

  • Xavi López

La Fundació Esportiva Grama va caure al camp del Tona en la jornada d'aquest darrer cap de setmana (2-0). Primera derrota de l'era Solivelles, qui en en els seus primers cinc partits havia aconseguit tres victòries i dos empats. Tot i la derrota, la Grama va fer una gran primera part que no va obtenir recompensa. 

El Tona va aconseguir una victòria valuosa que els separa de la part inferior de la taula davant d'un equip de la Fundació Esportiva Grama que va deixar passar l'oportunitat de distanciar-se dels llocs perillosos. Al minut 6, Montalbán va tenir una gran oportunitat de marcar, però la seva rematada va fregar el travesser. El Tona va ser més eficaç en la seva primera arribada i va anotar el primer gol a través d'Adrià Casanova a mitjans de la primera part. El partit va ser molt equilibrat fins al final de la primera meitat, però van ser escasses les ocasions de gol. En el descans, el capità Juan Carlos va ser substituït per lesió.

A la segona part, el panorama va canviar poc i hi va haver poques oportunitats d'arribar a les àrees. Guiseris va evitar que encaixessin el segon gol als tres minuts de la represa i Trilla va estar a prop d'empatar al minut 82, però la seva rematada va marxar lleugerament desviada. Quan el partit estava a punt de finalitzar, Dídac Serra va anotar el segon i definitiu gol, però després va ser expulsat per veure la segona targeta groga.

Amb aquesta derrota el Tona supera a la Grama en la classificació, deixant als colomencs en la onzena plaça, a nou punts del Badalona, equip que marca el descens. Afortunadament, pels interessos de la Grama, cap equip que es troba per sota seu va puntuar, a excepció del Sants que va empatar.