Skip to main content

Victòria agredolça del CBSC i nova relliscada del Draft Gramenet

• Toni Salvador

Després de setmanes exquisides pel bàsquet colomenc de Copa Catalunya, CB Santa Coloma i Draft Gramenet tornen a reflexionar després de dos mals partits. Tot i que els vermells van emportar-se la victòria contra el CB Bescanó, el patiment excessiu contra els cuers de la lliga no els deixa amb bon gust de boca. Les grogues, que sí que van ser derrotades, estan obligades a posar punt i final a les relliscades just abans de jugar-se la temporada en les dues pròximes jornades.

Tot o res en només dues setmanes

El Draft no ha deixat ni un minut per llepar-se les ferides, i ja treballa en els dos propers partits que marcaran la seva temporada: aquest dissabte, a les 18:00 hores contra l'AB Premià, segones; i divendres vinent, a les 21:15 contra el CB Roser, primeres. En joc, la independència pel tram final de lliga i els punts per continuar assegurant-se la plaça per la final a quatre.

Sobre el passat dissabte, punt i a part. Tot i que les colomenques semblaven controlar el partit al final del primer quart, el fantasma de la manca d'anotació tornava a fer-se patent al segon, ofegant a les de Toni Sáez en un parcial de 18 a 5. Lluny de recuperar-se, ni tant sòls els dos triples de Clara López (9 punts, 23 minuts) serviren per girar el marcador, en el tercer, i en un últim intent d'empatar el partit quan faltaven tres minuts, les barcelonines sufocaven la revolta amb nou punts seguits. L'altra destacada, la pivot Anna Gamarra, que va intentar salvar la papereta amb 13 punts en 29 minuts.

Consulta en aquest enllaç els resultats de la jornada 17 de Copa Catalunya femenina.

El "Santaco" travessa el mur dels cuers

Tot i enfrontar-se als últims classificats, els colomencs sabien de la complicada feina a la qual s'enfrontaven. El CB Bescanó, farcit de jugadors veterans, no posaria la feina fàcil als d'Alberto Torres, que davant la dificultat de passar-los per sobre, van decidir baixar al fang travessar-los. El base Álex López va posar el seny (12 punts en 28 minuts), i el pivot Ferran Arqués va posar la rauxa (12 punts en 28 minuts) en un partit que mai va passar dels 10 punts d'avantatge. Al final, 63-58 pels locals i un equip més sota la catifa.

Aquesta setmana, desplaçament a casa del JAC Sants, empatats en la primera posició, a la cerca de satisfer les ganes de victòria amb què es quedaren en l'anada. Consulta en aquest enllaç els resultats de la jornada 17 de Copa Catalunya masculina.