Skip to main content

Industrias cau amb Cartagena i es complica la Lliga

  • Josep M. Roca

La manca de gol, evidenciada per les moltes ocasions desaprofitades, i els errors defensius puntuals, són un llast que comença a preocupar al aficionat d’Industrias.

L’equip de Xavi Closas va perdre amb un Jambee Cartagena que, a més de tenir una plantilla molt superior, va ser més efectiu i pràctic. Els industrials competeixen, però les badades al darrera i l’escassa punteria el condemnen.

El Cartagena va esperar el seu moment, va deixar desgastar-se els industrials i va prémer l’accelerador al final jugant amb el cansament dels locals i el criteri arbitral que després de xiular la cinquena falta dels murcians a nou minuts del final, ja no va veure cap més falta visitant, tot i que n’hi va haver i de clares.

La superioritat tàctica i tècnica del Cartagena es va imposar  a un Industrias a qui li mancava encert per transformar les poques ocasions que era capaç de crear i això que algunes van ser clares.

Calendari molt difícil

A més, els resultats de la jornada no van ser gens bons per l’equip. Les victòries de Cordoba i Levante han deixat l’equip en la classificació a quatre punts del descens, quan queden per disputar-se nou jornades de la competició.

El calendari tampoc es fàcil. Els industrials, que estan onzens en la classificació (hi ha setze equips) hauran de jugar quatre d’aquests partits que queden contra rivals que estan per sota en la classificació: Manzanares, Córdoba i Ribera en camp contrari i a casa contra el Levante.

A casa jugarà cinc partits contra Inter, Antequera, l’esmentat contra el Levante, El Pozo i Noia. I a fora, apart dels ja comentats, visitarà Valdepeñas.