Skip to main content

ERC presenta la seva candidatura i Valents, el seu candidat

  • Josep M. Roca

Aquest vespre, a les 19 hores, Esquerra Republicana de Catalunya presentarà, a la sala d’actes del Museu Torre Balldovina , la candidatura a les Municipals 2023.

El partit republicà, que per diumenge a migdia ha anunciat una festa al parc fluvial del Besòs,  donarà a conèixer el nom i la posició que ocuparan els components de la llista que presentarà al proper mes de maig.

No s’ha explicat cap més dada sobre la composició dels actes que es faran en els dos esdevenimensts, llevat que l’accés al Parc Fluvial es recomana fer-lo pel pont vell i que musicarà l’acte Patatas Bravas.

Valents també presentarà dimarts el seu candidat

Cristino García Gallego serà el cap de llista de la formació Valents que, per primer cop, es presentarà a Santa Coloma de Gramenet.

El cap de llista és un dels dimissionaris de la Junta local del PP que va dimitir fa uns dies per la imposició del regidor de Badalona Miguel Jurado com a candidat del Partit Popular a la nostra ciutat. De fet era el tresorer de la junta que presidia Laura Rodera.

Valents és l’onzena opció política que ha manifestat la intenció de presentar-se als comicis aquest proper mandat. El tancament de llistes i l’aprovació de les candidatures serà el 4 d’abril.

Valents és un partit polític català d’ideologia liberal-conservadora i constitucionalista fundat al 2019 sota el nom de Barcelona pel Canvi/per Manuel Valls per presentar-se a l'alcaldia de Barcelona. Valls i l'exdirigent d'Unió Eva Parera, van conformar el primer grup municipal de la formació al consistori de la capital catalana. Amb la marxa de Valls de l’Ajuntament de Barcelona, Eva Parera va refundar, al 2021, el partit amb l’actual nom (Valents), estenent l’àmbit d’actuació del partit de la ciutat de Barcelona a tot Catalunya

Fotos: en portada, presentació del candidat d'ERC fa unes setmanes; en l'interior, el candidat de Valents.