Skip to main content

Santa Coloma acull la 2a Jornada de Greixos i Càncer

  • Xavi López

El dia 2 de març, l’Institut Català d’Oncologia organitza la II Jornada de greixos i càncer: exercici i càncer. Es tracta d’una jornada científica amb l’objectiu de divulgar els beneficis de l’exercici físic en el pacient oncològic i promoure els hàbits de vida saludables en la població en general. És una sessió adreçada a pacients i ciutadania en general que tindrà lloc a la Biblioteca Singuerlín, amb l’acte d’inauguració (17 h) i diferents ponències a càrrec d’especialistes. Inscripcions gratuïtes a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L’Ajuntament de Santa Coloma, en relació amb aquesta jornada, ha liderat l’organització d’una activitat pràctica. Es tracta de la «La 1ª Milla Intergeneracional per a la salut i l’exercici físic», adreçada a famílies, que tindrà lloc el 5 de març a la llera del riu Besòs a les 10:30h.

La inscripció es pot fer en línia o de manera presencial a l’oficina de l’Associació Esport i Salut (C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 22-24) de dilluns a divendres de 10 a 13 i 17 a 19 h.