Skip to main content

Industrias cau golejat contra Jaén i diu adeu a la Copa del Rei (1-5)

• Xavi López

Industrias Santa Coloma va caure ahir golejat a casa davant el Jaén Paraíso Interior i s’acaba el camí dels colomencs a la Copa del Rei (1-5). Tot i que els de Xavi Closas van avançar-se primer en el marcador, no van poder evitar un que un gran Jaén s’acabés emportant l’eliminatòria.

A la primera part els industrials es sentien còmodes i van generar diverses situacions de perill. Álex Verdejo va ser l'encarregat d'obrir el marcador al minut 7, després de recollir un rebuig dins de l'àrea. Tot i anar per sota al marcador, els de Jaén no van abaixar els braços i buscaven amb afany però sense encert el gol de l'empat. Industrias tampoc es van quedar enrere, i quan la primera meitat va arribar al seu equador van protagonitzar una doble ocasió signada per David Álvarez i David Peña. Malgrat que Industrias podria haver fet el segon, els visitants van empatar el duel quan faltaven quatre minuts per al descans.

En la segona meitat, el partit es va convertir en un duel d'anada i tornada en el que qualsevol podría haver marcat. La sort no acompanyaria a Industrias i Jaén s’avançaria després d'aprofitar un error defensiu local per remuntar el duel al minut 31. Tres minuts després Jaén va marcar dos gols al mateix minut, situant l’1-4. Davant aquest marcador, Xavi Closas va fer servir Nil Closas com a porter-jugador amb la intenció de retallar distàncies i acostar-se al marcador. Però va ser Jaén qui va aprofitar aquesta situació per marcar a porta buida i des de la seva àrea l’1-5 definitiu.

Concentrats per la Lliga

Industrias diu adeu a la Copa del Rei i ara toca centrar-se de nou en la Lliga. Els colomencs viatgen aquest cap de setmana a Mallorca per a enfrontar-se al segon classificat. ELs mallorquins estan firmant una temporada molt bona i ahir van aconseguir classificar-se per quarts de Copa després de vèncer 3-4 a Burela FS. El partit entre Industrias i Mallorca Palma es jugarà dissabte 28 a les 20:00h, al Palau Municipal d´Esports de Son Moix.