Skip to main content

Industrias es juga davant Jaén l'accés a quarts de Copa del Rei

  • Xavi López

Aquest vespre a les 20:30h, Industrias Santa Coloma torna a rebre al Nou Pavelló a Jaén Paraíso Interior, aquest cop en motiu de l'eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei. Colomencs i andalusos van enfrenantar-se escaig dies en lliga, un duel que va acabar en empat i en el que cap dels dos equips va ser clarament superior a l'altre (2-2). Però la mentalitat de la Copa és completament diferent al de la lliga. Al tractar-se d'una eliminatòria a partit únic, qualsevol error penalitza més de l'habitual, ja que pot suposar quedar-se fora del campionat.

Industrias arriba a aquets vuitens de final després de superar en la cuarta eliminatòria a Rivas Futsal. El conjunt colomenc va patir per emportar-se la victòria, havent d’arribar a la pròrroga per decidir-se el guanyador. Finalment Verdejo faria el 2-3 final des del punt de doble penal, classificant així a Industrias.

Jaén FS va tenir una eliminatòria molt més tranquil·la que la dels industrials. L'equip de Dani Rodríguez va imposar-se 2-5 contra O Parrulo Ferrol, deixant sense opcions a l'equip galleg a tenir alguna esperança en el partit.