Skip to main content

Obertes les inscripcions per la rua de Carnaval 2023

  • Toni Salvador

L'Ajuntament obre les inscripcions per participar en la rua de Carnaval 2023 del 18 de febrer. Ahir dilluns va començar el període de tramitació d'inscripcions, el qual s'estendrà fins el divendres 3. Per participar-hi, cal adreçar-se a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) i omplir la fitxa d'inscripció corresponent. El procés s’ha de fer de manera presencial.

Com tot apunta, aquest any la tradicional i festiva rua de Carnaval tornarà a dur-se a terme amb normalitat, desmarcant-se de les mesures anticovid de les darreres edicions. L'èxit d'altres celebracions massives de la ciutat, com és el cas de la Festa Major d'Hivern o Cap d'Any, auguren una altra jornada plena de gom a gom, tot i que encara a expenses de conèixer el recorregut i d'altres qüestions importants.

El que sí està confirmat es la celebració del Corre-tapa de Carnaval 2023, que tractarà de replicar l'èxit per l'hostaleria esdevingut en l'edició de Festa Major. Aviat, més informació sobre la jornada, que es durà a terme el dissabte 18 i el diumenge 19.