Skip to main content

Industrias treu l'empat davant Jaén i ja es prepara per la Copa

• Xavi López

Industrias Santa Coloma va empatar 2-2 contra Jaén Paraíso Interior, un dels equips més potents del campionat. Els de Xavi Closas van aconseguir posar-se dos gols per sobre dels visitants, però els andalusos van empatar un partit que, després de l'expulsió de Khalid, es va complicar molt pels industrials. Finalment Industrias va aguantar les embranzides visitants, aconseguint un punt de prestigi. Aquest dimecres Industrias i Jaén es tornaran a veure les cares, de nou a Santa Coloma però en motiu dels vuitens de final de la Copa del Rei.

Industrias va fer un bon partit en un matx que va estar igualat primera part. Els de Xavi Closas aconseguien anar-se'n al descans amb avantatge d'un a zero gràcies a un gol de Povill al minut 15. A la segona part, sorprenia Industrias amb un gol matiner just als dos minuts de reprendre's el partit. Cardona ampliava les distàncies fent el 2-0. No van reaccionar els grocs fins als deu darrers minuts. Michel va fer el 2-1 al min 32 en un xut en el que Borja Puerta, qui va fer molt bones aturades durant tot el partit, va posar les mans toves i no va poder aturar el llançament. Quatre minuts més tard, Marti Rosa faria el gol de l'empat, després d'una falta precedida per una sortida dolenta de pilota dels colomencs. Al minut 39, Khalid rebria la segona groga, deixant a Industrias amb un jugador menys en l'últim tram de partit. Va ser quan Jaén va estar més a prop d'emportar-se la victòria. Els andalusos anaven a per la victòria, per una molt bona defensa i un inspirat Borja Puerta van suportar les internades rivals, guanyant un punt molt valuós.

Màxima igualtat entre dos conjunts que es tornaran a veure les cares aquest dimecres 25 a les 20:30h. Repeteix el Pavelló Nou com a seu del partit, en el que Industrias i Jaén lluitaran per accedir als quarts de final de la Copa del Rei. Tot i la diferència de punts en lliga, els industrials han demostrat poder plantar cara a qualsevol rival.