Skip to main content

Solivelles debuta contra la Muntanyesa i el juvenil guanya

• Josep M. Roca

Amb tota la plantilla a la seva disposició, llevat Roger García, que fou expulsat la setmana passada, i dels lesionats de llarga durada Palomeque i Ángel, José Solivelles debutarà aquest diumenge a la ban queta de la FE Grama. Ho farà al camp de la Muntanyesa, a Nou Barris, un camp de dimensions reduïdes i que resulta molt incòmode per als equips visitants.

El nou tècnic s’enfronta a un partit difícil, ja que l’equip barceloní és quart a la classificació de la Tercera RFEF, una situació que ningú no s’esperava de l’onze que entrena Raúl Paje i que té com a principals dirigents als colomencs Pedro García, que és el president, i Toni Pérez, que fa d’exitós secretari tècnic.

Solivelles haurà de fer canvis tàctic importants, ja que no comptarà per sanció  amb l’home que fins a la seva arribada portava les regnes de l’equip. Pel, que hagi vist en els entrenaments efectuats des de la seva arribada dimarts, haurà d’escollir el porter i la nova formació, davant un onze en ratxa i que a casa és fort, ja que ha sumat cinc victòries i un empat en els partits quer hi ha disputat.

Un derby comarcal i veïnal que ha causat molta expectació després de l’arribada del nou entrenador a Santa Coloma.

El juvenil guanya el Huesca i  surt de la cua

L’equip juvenil de la FE Grama va obtenir una victòria de prestigi, la segona del campionat, davant un Huesca que no es va semblar gens a l’onze que va derrotar 5-0 els colomencs en la primera volta.

Un sol gol, que va marcar Iker en el minut 55 de l’encontre, va ser suficient per esgarrapar tres punts claus per a l’equip de Chesco Rivas, que va donar una imatge molt millorada. Amb Cifu a l’equip, l’home que la setmana passada no va jugar a Badalona en un duel clau perquè havia d’anar amb el primer equip, i que va ser capità, la Grama ha sumat tres punts clau que la treuen de la cua de la classificació i deixen l’equip a només tres punts de la salvació.